Den här tårtan är helt underbar. Perfekt konsistens.
Hursomhelst så är det här inlägget lite ihopstressat så ni får ursäkta att jag inte lägger upp det svenska receptet. Det kommer snart!
Först gjorde jag en whipped cream cheesefrosting men den blev helt flytande, så i all hast slängde jag alltihop i vasken.. ja, jag brukar göra så ibland. Så jag vispade lite grädde istället och det fungerade alldeles utmärkt det med.
Inspirationen kommer från underbara What Katie Ate!
In English:
Happy St. Patrick's day!
This is not a day I usually celebrate, but hey, I don't discriminate- I take every chance I get to bake something.
This cake is divine. Perfect texture.
This post was made in quite a hurry, but I felt like I had to get this up today before going to work. Although I strongly advice you to make this cake any other day of the year too. I made a whipped cream cheese frosting but it kind of turned into liquid, so I threw it all out and whipped some cream instead.
What inspired me to make this cake was of course the lovely Katie from What Katie Ate.
No comments:
Post a Comment